Gülşah Saraçoğlu’ndan Demet Akalın açıklaması: Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim

Gülşah Saraçoğlu, Deha Bilimlier ile "yasak aşk" yaşadığı iddialarının ardından Demet Akalın'a kendisi için yaptığı açıklamalardan dolayı dava açacağını söylemişti. Saraçoğlu, gazetecilerin, "Dava açacaktınız. Son durum nedir ve tekrar barışır mısınız?" sorularına, "Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim ve kendisini asla affetmeyeceğim!" cevabını verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Selin Ciğerci, önceki akşam sevgilisi Gökhan Çıra’nın doğum günü için Nişantaşı’ndaki bir mekanda parti düzenledi. Modacı Gülşah Saraçoğlu da geceye katılan isimler arasındaydı.

Muhabirlerle sohbet eden Saraçoğlu, “Bu mutlu günlerinde arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta verdiği röportajda konuşmakta güçlük çektiği için çenesini tutan Gülşah Saraçoğlu, “Estetik mi yaptırdı?” sorusunu akıllara getirmişti.

Konuyla alakalı açıklama yapan Saraçoğlu, “Estetik yaptırmadım, yere düştüm. Tuvalete giderken yerler kaygandı. Ayağım kaydı ve düştüm.” dedi.

Ayrıca ünlü isim, Deha Bilimlier ile “yasak aşk” yaşadığı iddialarının ardından Demet Akalın’a kendisi için yaptığı açıklamalardan dolayı dava açacağını söylemişti.

Gülşah Saraçoğlu, basın mensuplarının, “Demet Hanım’a dava açacaktınız. Son durum nedir ve tekrar barışır mısınız?” sorularına yanıt verdi.

Saraçoğlu, “Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim ve kendisini asla affetmeyeceğim!” diyerek, hızla oradan ayrıldı.

Gülşah Saraçoğlu’ndan Demet Akalın açıklaması: Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim

Yorumlar kapalı.