Gülşah Saraçoğlu’dan hayvan hakkı savunucularını kızdıracak itiraf

Modacı Gülşah Saraçoğlu, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hayvanseverlerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulundu. Kürk sevdiğini ve 50'ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirileri de cevapladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşah Saraçoğlu’nun, ‘2. Sayfa’ canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:”Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum da. Birçok sanatçı arkadaşım da giyiyor ama söylemiyor. İşin perde arkasıyla ilgilenmiyorum…”
“Tabii ki çok acı ama o konulara girmek istemiyorum. Herhalde 50’ye yakın kürküm vardır. Tepki de alıyorum. Paris’te, Milano’da, Amsterdam’da, New York’ta aklınıza gelebilecek her yerde giyiyorum ve bir şey olmadı…”
“Hem gösterişli durduğu için ve ısınmak için giyiyorum. Bu konuyla ilgili beni çok linç ettiler. Hiç önemli değil. Sosyal medya hesabımı yorumlara kapatmam, hesapları engellemem, kimse umurumda bile olmaz…”
“Kadınlar iki tane şeyi çok severler ve hep gizlerler; estetik ve fal. Severiz böyle şeyleri. Ben hiçbir şeyi gizlemeyen bir kadınım. Yalan konuşmayı sevmem. Kürk giyiyor muyum, evet giyiyorum…”
Seyircilerden gelen “Et yemek vücudun ihtiyacı olabilir ama kürk yerine birçok kıyafet giyilebilir. Kürk giymek cinayettir” eleştirisine ünlü modacı, “O konulara girersek programın süresi yetmez. Bunu sanki dünyada sadece ben ve Bülent Ersoy yapıyormuş gibi olmamalı. Gidin Çorlu’ya deri fabrikaları orada” karşılığını verdi.

Gülşah Saraçoğlu’dan hayvan hakkı savunucularını kızdıracak itiraf

Yorumlar kapalı.