Gülben Ergen’den sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Düzcespor'un şampiyonluk kutlaması için sahne alan Gülben Ergen elbisesine takılıp düştü ve konserine kaldığı yerden devam etti. Daha sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Gülben Ergen, taburcu edilmesinin ardında sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, dün Düzce’de konser verdi. Sahnede fenalaşarak yere yığılan Gülben Ergen, hayranlarını korkuttu. Bayılan sanatçıya ilk müdahaleyi alanda bulunan sağlık ekipleri yaptı.

Hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce’den özel araçla İstanbul’a geldi.
Ünlü şarkıcı bugün ilk kez sosyal medyada sağlık durumu ile ilgili paylaşımda bulundu. Sanatçı konserde yaşadıklarını da hayranlarıyla paylaştı.

Yaşananların ardından Ergen, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Ergen, şu ifadelere yer verdi:

“Sahnede daha uzun kalabilmek için çok çaba sarf ettim dün. Arayan, yazan, ilgisini eksik etmeyen dostlarıma, meslektaşlarıma, teşekkür ederim. Çocuklarım ve ben aldığımız bir virüs sonucu kusma/bulantı/halsizlikle dolu 48 saat yaşadık. Anneler Günüm hastanede geçti. Konser sırasında anlayışla beni idare eden Düzce seyircime ayrıca teşekkürler”

Gülben Ergen’den sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Yorumlar kapalı.