Gündem
Gözler kritik toplantıda: Gündemde memur ve emekli zammı var
Yeni yılın ilk kabine toplantısı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanıyor. Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranları masaya yatırılacak.

Başta işçi, memur ve emekliler olmak üzere milyonlarca kişiyi ilgilendiren aralık ayı enflasyon rakamı, TÜİK tarafından yarın açıklanacak. Aralık ayı enflasyonuyla 2021’in temmuz-aralık dönemine ait enflasyon oranı da netleşecek.
Toplu sözleşmelerde dikkate alınan söz konusu 6 aylık enflasyon verisi, milyonlarca kişinin gelirini doğrudan ve dolaylı olarak etkileyecek.
GÖZLER KABİNE’DE
Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinenin gündeminde memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranları masaya yatırılacak.
Öte yandan toplantıda ekonomi, dış politika ve koronavirüs pandemisindeki son gelişmeler ele alınacak.
ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK
Toplantının ardından Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.

-
Yaşam10 saat önce
Behzat Uygur’dan Hakan Ural’a: Sıkıntı Z kuşağı değil, sabah kuşağı
-
Dünya8 saat önce
Köpek gibi görünmek için 260 bin TL harcadı: ‘Hayalim gerçek oldu’
-
Yaşam1 gün önce
Kaan Urgancıoğlu’ndan, Pınar Deniz’e ‘kalp emojisi’
-
Kadın2 gün önce
Beril Varol eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
-
Gündem2 gün önce
Rasim Ozan Kütahyalı: Ayşenur Arslan’ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!
-
Politika2 gün önce
SADAT’tan sandık tehdidi
-
Gündem1 gün önce
Boş baklava, boş tost ve boş gözlemeden sonra şimdi de ‘dünkü poğaça’ dönemi başladı
-
Yaşam1 gün önce
Ata Demirer’in yeni karakteri Recep İvedik’e benzetildi, Şahan Gökbakar’dan yanıt gecikmedi