Gonca Vuslateri en tahrik olduğu yeri açıkladı: Sucununkine bile bakarım

Oyuncu Gonca Vuslateri Buralarda Neler Dönüyor Bi’ Bilsen programına konuk oldu. Gonca Vuslateri programda cesur açıklamalarda bulundu. Gonca Vuslateri açıklamasında ayak fetişi olduğunu söyledi ve "Eve gelen sucuların bile ayaklarına bakarım" itirafında bulundu. Oyuncu kendisini tahrik eden şeyi de açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’den yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Vuslateri, konuk olduğu programda cinsellikle ilgili itiraflarda bulundu.

Ayakları çok etkileyici bulduğunu söyleyen oyuncu, “Eve gelen sucuların bile ayaklarına bakarım” diyerek hayranlarını şaşırttı.Gonca Vuslateri “Cinsel yönelimini sorguladığın hiç oldu mu?” sorusuna ise “Evet” yanıtını verdi.

Sözlerine devam eden Vuslateri, “Eşcinsel konusunu öğrendiğimde kendimi ilk sorduğum şey, ben öyle miyim? Kendime sordum. Ben erkekleri çok seviyorum onlardan etkileniyorum ama ileride bir gün kalbimi bir kadın fethetse bunun hesabını kimseye vermem” ifadelerini kullandı.

Oyuncu kendisini en çok tahrik eden şeyin ise fısıltı olduğunu söyledi. Gonca Vuslateri her soruya açık açık yanıt verdi. “Her ilişkin orgazm ile biter mi?” sorusunda ise “Çok seks düşkünü bir kadın değilim. Esprisini çok severim ama çok sevdalı değilim. İyi bir sevişme insanı değilim” yanıtını verdi.

Gonca Vuslateri en tahrik olduğu yeri açıkladı: Sucununkine bile bakarım

Yorumlar kapalı.