Gökçe Oflu’nun sergisi ‘Retrospektif’ sanatseverleri bekliyor

Çağdaş sanatın genç ve önemli isimlerinden Gökçe Oflu’nun beklenen sergisi Retrospektif kapılarını açtı. 10 ekime kadar ziyarete açık olan sergi ekolojik sanatı destekleyen önemli bir proje olarak yorumlanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş sanatın genç ve başarılı ismi Gökçe Oflu’nun eserleriyle hayat bulan sergi 10 Ekime kadar tüm sanatseverleri bekliyor. Geri dönüşümü sağlanabilir atık malzemeleri çalışmalarında kullanarak sanata farklı bir yorum getiren genç sanatçı Gökçe Oflu’nun son projesi olan Retrospektif sergisi insanların atık malzemelere karşı olan mevcut algısını ve bu maddelere plastik bir değer kazandırarak değiştirmeyi amaçlıyor.

Dünyayı güzelleştirmek geri dönüşümle mümkün

Çağdaş Batı Sanatı’ndan yerel kültürlere uzanan renkli bir geçmişi gözler önüne seren Retrospektif Sergisi’nin ana teması geri dönüşüm. Eğitim kariyerinde bitirme tezini Günümüz Sanatında Geri Dönüşüm Malzemelerinin Kullanımı adlı tez çalışmasıyla gerçekleştiren Gökçe Oflu, endüstriyel atıkları kullanmaya devam ederek toplumsal farkındalık yaratma amacını bu kez Retrospektif sergisiyle hayata geçiriyor. Sanatçı son sergisi Retrospektif ’de Dijital baskı, keçe, kolaj, tipografi ve başka karışık tekniklerle, kumaş ve tuvalet kağıdı gibi gündelik, dönüştürülebilir, sürdürülebilir malzemelerle, hikayesini dışavurumsal bir perspektiften görünür kılmayı hedefliyor. 10 Ekime kadar ücretsiz gezilebilecek bu heyecan verici sergi daha güzel bir dünya için geri dönüşümün önemini yakından görmek isteyen tüm ziyaretçileri bekliyor.

 

Gökçe Oflu’nun sergisi ‘Retrospektif’ sanatseverleri bekliyor

Yorumlar kapalı.