Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi… İşte çiftin ilk fotoğrafları

Ekranların sevilen başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır ile piyanist Emir Ersoy dünya evine girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Evlendi Alaçatı‘da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle evet diyen çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi… İşte çiftin ilk fotoğrafları

Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken; Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi… İşte çiftin ilk fotoğrafları

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi… İşte çiftin ilk fotoğrafları

EMİR ERSOY KİMDİR?

1998 yılında Cüneyt Akgün ile birlikte Mojito adlı latin-jazz grubunu kurdular ve Türkiye’de birçok yerde bu isim adı altında konserler verdiler. 2004 yılında Brezilya’dan Türkiye’ye gelen perküsyon topluluğu Banda Iyabas ve Brezilyalı şarkıcı Mariane Cidreira Reis ile konser performanslarını ve stüdyo kayıtlarını içeren birlikteliği oldu. Emir Ersoy, latin-jazz üzerine çalışmalarını sürdürdüğü yıllar boyunca birçok Türk pop sanatçısı, müzisyeni ve grubu ile de sahne çalışmalarına devam etti. Bunlar arasında Alpay, Bengü, Burcu Güneş, Cüneyt Akgün, Gülşen, Keremcem, Metin Ersoy, Saad Chemmari, Sibel Tüzün, Tarkan, Tuğba Özerk ve Vedat Sakman yer almaktadır.

2007 yılında Almanya’da yaşayan Fas asıllı şarkıcı Saad Chemmari’nin Sahar, Gülcan Altan’ın Gülümser ve Cüneyt Akgün’ün Koyu adlı albümlerinin aranjörlüğünü üstlenen Emir Ersoy Cuban Portrait adını verdiği latin-jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da 2008 yılının Şubat ayında tamamladı. Emir Ersoy, 2008 yılında Akın Eldes’in Aara Taksim ve İlkin Deniz’in Good Fellas adlı albümlerinin miks ve mastering lerini yaptı.

2009 yılında solo kariyerine daha fazla eğilen Emir Ersoy’un, Türkiye’nin ilk latin-caz albümü özelliğine sahip Cuban Portrait isimli albümü Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü. Ayrıca aynı yıl Türk Metal grubu Sexen’in klavye düzenlemelerini, miks ve mastering lerini de üstlendi. Bir yandan solo konserlere çıkarken bir yandan da salsa orkestrası projesi olan Projecto Cubano ile sahne almaya devam etti.

Emir Ersoy’un, 2010 yılında Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emre Altuğ gibi Türk pop müziğinin önemli isimlerinin katkılarıyla oluşturduğu ve gelirini Barınak Gönüllüleri Derneği’ne bağışlayarak, sahipsiz sokak hayvanlarına katkıda bulunduğu 10 Şarkı 10 Şarkıcı ile Yaşama Bir Şans Ver albümü yine Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü. 29 Aralık 2010 tarihinde Bursa Senfoni Orkestrası ile birlikte Bursa’da yeni yapılan Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türkiye’deki ilk Senfonik Salsa konserini verdi.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy evlendi… İşte çiftin ilk fotoğrafları

Yorumlar kapalı.