Gerici Akit, ünlüleri ‘Kaz kafalılar’ diyerek hedef gösterdi

Yeni Akit, muhalif kimliğiyle bilinen birçok ünlü ismi, İsrail'in Filistinlilere gerçekleştirdiği saldırılara "sessiz kalmakla" suçlayıp, hedef gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail polisinin Şam Kapısı’ndaki saldırıları devam ediyor. 7 Mayıs akşamı teravih namazı sırasında Mescid-i Aksa’daki cemaate ses bombaları ve plastik mermiyle müdahale edilmiş, Filistin Kızılayı, İsrail polisinin müdahalesi nedeniyle 205 Filistinlinin yaralandığını açıklamıştı. İsrail polisinin Filistinlilere 8 Mayıs’taki müdahalesinde ise 90 kişi yaralanmış, Filistin Kızılayı yaralananlar arasında bir yaşında bebek ve çocukların da olduğunu bildirmişti.

Dün sabah namazı sonrası İsrail polisi, Mescid-i Aksa’dan çıkan cemaate yine plastik mermi ve ses bombaları ile müdahale ederek, 10 kişiyi yaralamıştı.

AKİT YİNE HEDEF GÖSTERDİ

AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, birçok ünlü ismi İsrail’in Filistinlilere saldırısına “sessiz kalmakla” suçlayıp hedef gösterdi. Tarkan, Cem Yılmaz, Gökhan Özaoğuz, Sezen Aksu, Mehmet Günsür gibi isimler, gerici Yeni Akit gazetesi tarafından hedef tahtasına konuldu.

Haberde, sanatçıların Gezi Parkı ve İkizdere direnişi gibi toplumsal olaylara destek vermesi hatırlatılarak ünlü isimler için ‘Kaz kafalılar’ ve ‘Hainsiniz çapulcular’ ifadeleri kullanıldı.

Gerici Akit, ünlüleri ‘Kaz kafalılar’ diyerek hedef gösterdi

Yorumlar kapalı.