Gamze Açar’ın ölümünden sorumlu olan tutukluların ‘cinsel saldırı’dan suç kaydı çıktı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Açar'ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 3 kişiden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da şüpheli şekilde yaşamını yitiren Gamze Açar’a ilişkin devam eden davada, tutuklu kardeşler Rıza Doğan ile Mehmet Doğan hakkında ‘cinsel saldırı’, ‘tehdit’ ve ‘şantaj’ suçlarından işlem yapıldığı ortaya çıktı.

DHA’da yer alan habere göre, Ankara’da babaannesiyle yaşayan 17 yaşındaki Gamze Açar, geçen 7 Kasım günü, internette gördüğü iş ilanı üzerine Rıza D0ğan ile irtibata geçti. Ardından da iş görüşmesi için Kızılcahamam ilçesinde odaları devre mülk olarak kiralanan termal otele gitti.

Açar, aynı gün sabaha karşı kaldığı odanın penceresinden düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

​Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Açar’ın otelde görüşmeye gittiği, kendilerini devre mülk şirketi çalışanları olarak tanıtan Rıza Doğan, Mehmet Doğan, Mustafa Emre Demiral, H.G. ve E.E. gözaltına alındı.

Şüphelilerden olay sırasında odada bulunduğu belirlenen Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşler ile ifadesinde gece odaya uğradığını söyleyen Mustafa Emre Demiral, ‘cinsel saldırı’ ve ‘kasten öldürme’ suçlarından tutuklandı. H.G. ve E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TUTUKLULARIN 3 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Soruşturma devam ederken, Gamze Açar’ın tutuklu kardeşler Rıza Doğan ile Mehmet Doğan hakkında 5 Ekim 2019’da, İzmir Konak’ta 4 kişiyle birlikte karıştıkları bir olay sonrası ‘cinsel saldırı’, ‘tehdit’ ve ‘şantaj’ suçlarından işlem yapıldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin bu suçlardan İzmir Alsancak Polis Merkezi’nde ifadelerinin alındığı ve savcılığa sevk edildikleri belirlendi.

Açar’ın ölümüyle ilgili tutuklanan diğer şüpheli Mehmet Emre Demiral’in ise ‘yaralama’, ‘tehdit’ ve ‘uyuşturucu’ suçlarından poliste kaydı olduğu belirlendi.

Gamze Açar’ın ölümünden sorumlu olan tutukluların ‘cinsel saldırı’dan suç kaydı çıktı

Yorumlar kapalı.