Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti!

Süper Lig'in 25. haftasında 14 Şubat Pazar saat 19.00'da oynanması planlanan Galatasaray - Kasımpaşa maçının saat 16.00'ya alındığı açıklandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF, sıkışık takvimde maçların günü ve saatinde oynanması için büyük çaba sarf ediyor. Takımlar da bu düzene uyum sağlarken hava şartları işleri değiştirebiliyor.

Yurdu etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışının özellikle pazar günü İstanbul’da etkili olması bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre pazar akşamı oynanacak Galatasaray – Kasımpaşa maçının belirlenen saatinde kar yağışı yoğunlaşacak.

GALATASARAY MAÇININ SAATİ DEĞİŞTİ

Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan ve 14 Şubat saat 19:00’da başlaması planlanan Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati 16:00 olarak değiştirildi.

BAŞVURULAR YAPILMIŞTI

Galatasaray ve Kasımpaşa kulüpleri ortak bir karar almıştı. Karar neticesinde TFF’ye başvuruda bulunan kulüpler, maç saatinin değişmesini talep etmişti.

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın kendisini aradığını dile getirerek, “Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00’da değil de 16.00’da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak ‘maçı erkene alalım’ diyorlar. Biz de ‘olur’ dedik. Bu çerçevede federasyona müracaat edeceklerini düşünüyorum.” şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray-Kasımpaşa maçının saati değişti!

Yorumlar kapalı.