Futbolcu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk görüntüler

Futbolcu Ahmet Çalık’ın hayatını kaybettiği kazadan ilk görüntüler

Süper Lig ekibi Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın kullandığı araç Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kaza yerinden ilk görüntüler geldi...

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolu güne acı bir haberle uyandı. Süper Lig ekibi Konyaspor’da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. 27 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiği kaza yerinden ilk fotoğraflar da geldi.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık’ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrildi. 28 yaşındaki milli futbolcu kazada hayatını kaybetti.

Futbolcu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk görüntüler

Olay yerinden gelen görüntüler Ahmet Çalık’ın geçirdiği kazanın boyutunu gözler önüne seriyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Ahmet Çalık için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Konyaspor’da oynayan milli futbolcumuz Ahmet Çalık’ın Ankara-Niğde kara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Milli takımımızda da görev yapan merhum Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, Konyaspor ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim.”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, milli futbolcuları Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşadıklarını söyledi.

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’den açıklama

Özgökçen, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’ndan çıkarken basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Çok üzgün olduklarını vurgulayan Özgökçen, “Acımız çok büyük. Gencecik çocuk vefat etti. Ankara’ya cenazeye gideceğiz, Elmadağ’a. Allah taksiratını affetsin. Efendi arkadaşlardan biriydi. Acımız büyük ne söylenebilir ki gencecik çocuktu, trafik kazasında vefat etti.” ifadelerini kullandı.

TFF’den Ahmet Çalık için taziye mesajı

TFF’nin internet sitesinde yer alan mesajda, “A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.” denildi.

Sekizi A Milli Takım’da olmak üzere toplam 76 kez ay-yıldızlı formayı giyen Ahmet Çalık’ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda milli takım kadrolarında yer aldığı hatırlatıldı.

27 yaşındaki hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın uzun yıllar Gençlerbirliği takımında oynadıktan sonra 2017 yılında geldiği Galatasaray’dan 2020-2021 sezonu başında İttifak Holding Konyaspor’a transfer olduğu belirtildi.

Futbolcu Ahmet Çalık’ın hayatını kaybettiği kazadan ilk görüntüler

Yorumlar kapalı.