Futbol takımının otobüsüne bombalı saldırı

Brezilya'da Bahia ile Sampaio Correa arasında oynanan maç öncesinde ev sahibi Bahia'nın otobüsüne patlayıcı madde atıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahia Kulübü, Sampaio Correa karşılaşması için yola koyuldukları sırada takım otobüsüne yerleştirilen bir patlayıcının infilak etmesi sonucu futbolcuları Danilo Fernandes, Matheus Bahia ve Marcelo Cirino’nun yaralandığını açıkladı.

Salvador şehrinde meydana gelen saldırıda en ciddi yaralanmayı Danilo Fernandes’in geçirdiği, yüzüne şarapnel parçaları isabet eden kalecinin hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Kulübün sosyal medya hesaplarından patlamanın etkisiyle otobüs camlarında oluşan deliklerin ve kana bulanan koltukların fotoğrafı paylaşıldı.

Otobüs yakınlarında bulunan bir aracın da patlamada zarar gördüğü ifade edildi.

Bahia eyalet polisinin olay hakkında soruşturma açtığı bildirildi. Yerel medyada saldırının, geçen sezon ikinci lige düşen ve son zamanlarda beklenen performansı sergileyemeyen Bahia’nın taraftarları tarafından yapılmış olabileceği öne sürüldü.

Bir dönem Türkiye’de Akhisarspor, Trabzonspor ve Denizlispor formaları giyen Kolombiyalı Hugo Rodallega’nın da görev yaptığı Bahia, saldırının ardından sahasında çıktığı karşılaşmayı 2-0 kazandı. Rodallega mücadelede bir gol kaydetti.

Futbol takımının otobüsüne bombalı saldırı

Yorumlar kapalı.