Fransa’da eski kocası tarafından şiddet gören Yasemin Çetindağ’ın cansız bedeni ormanda bulundu

Fransa'nın Strasbourg kentinde 25 yaşındaki dört çocuk annesi Yasemin Çetindağ'ın cansız bedeni Vandenheim ormanında bulundu. Polisin başlattığı soruşturmada baş şüpheli olan eski eşi Savaş Özyanık, Yasemin Çetindağ'ın ortadan kaybolduğu gün evine gelip kadını dövdüğünü itiraf etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gözaltına alınan Savaş Özyanık, 23 Aralık’ta birkaç hafta önce boşandığı eski eşinin evine gittiğini, eşinin başka erkeklerle görüştüğünü ileri sürerek onu darp ettiğini ifade etti ancak cinayeti kendisinin işlediğini kabul etmedi.

Özyanık ifadesinde ayrıca o gün evde bulunan 4 çocuğunu alarak bir yakınına teslim ettiğini söyledi.

Yasemin’in ailesi kızlarından haber alamayınca aynı gün genç kadının kaybolduğunu polise ihbar etti. Yasemin’in kız kardeşi Leyla Çetindağ, ablasının fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak bulunması için yardım istedi.

Kurbanın cesedi nasıl bulundu?

Savaş Özyanık’ın eski eşinin evine gittiği gün ona eşlik eden bir arkadaşının olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan bu şahıs, kadının kaybolduğu gün Savaş’ı arabasıyla bazı yerlere götürdüğünü ve içinde esrar olduğunu zannettiği 60 kiloluk bir sandık taşıdığını itiraf etti.

Tarif edilen yerlere giden polis Yasemin Cetindağ’ın gömülü cesedini ve onu taşımak için kullanılan sandığı Vandenheim ormanında buldu.

Fransa’da eski kocası tarafından şiddet gören Yasemin Çetindağ’ın cansız bedeni ormanda bulundu

Yorumlar kapalı.