Flash TV’nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ hayatını kaybetti

Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ, İstanbul’da tedavi gördüğü özel hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un vefatı nedeniyle yayınladığı taziye mesajında, "Özel TV yayıncılığının gelişmesinde öncü isimlerden biri olan Göktuğ’a Allah’tan rahmet, ailesine ve medya camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta şiddetli baş ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 69 yaşındaki Ömer Ziya Göktuğ, yapılan testler ve tedavi sonrası bağ ağrısı geçmeyince İstanbul’daki Okan Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı

Bir haftadır tedavi gören ve herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenilen Bursalı iş adamının bu sabah saat 09.30’da hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ömer Ziya Göktuğ’un vefatı nedeniyle sosyal medya hesabında bir taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Özel TV yayıncılığının gelişmesinde öncü isimlerden biri olan Göktuğ’a Allah’tan rahmet, ailesine ve medya camiasına başsağlığı diliyorum.”

Flash TV’nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ hayatını kaybetti

Yorumlar kapalı.