Flash TV ekranlara geri dönüyor

2019 yılında yayınına ara veren Flash TV, ekranlara geri dönüyor. Flash TV’nin sahibi Ömer Göktuğ, yaptığı açıklamalarla kanalın geri dönüşünü doğruladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayın hayatını 2019 yılında durduran Flash TV, ekranlara geri dönüyor. Kanal yeni yayın döneminde de geçmiş döneme yakın formatlarla izleyicilerle tekrar buluşacak

Flash TV, eğlence formatıyla bu yaz yayın hayatına devam edecek. Plana göre kanalda sunuculuk yapmış isimlerden biri, kanalın genel müdürlüğünü üstlenecek.

Flash TV’nin sahibi Ömer Göktuğ, yaptığı açıklamalarda kanalın geri dönüşünü doğruladı. Medyakoridoru’na konuşan iş insanı Göktuğ, formatın yine eğlence odaklı olacağını bildirdi. Kanal, gazeteci ve televizyon sunucusu Hakan Aygün’e genel müdürlük teklifi sundu. Aygün’ün yanıtı ise henüz belli değil.

Hakan Aygün, 2009-2010 yılları arasında kanalda haber sunuculuğu yapmıştı. Şimdi ise yönetici pozisyonunda olacak. Kanalın içeriğine dair yeni bilgileri zaman gösterecek. Flash TV, mevcut planlara göre önümüzdeki temmuz ayında yayına başlayacak.

ARA VERMİŞTİ

Mart 2019’da yayınını sonlandıran Flash TV yönetimi, “Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre sesimizi kısıyoruz. İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın zarar görmesini önlemek ve 28 yıllık televizyonculuk tarihimize gölge düşürmemek için yayınlarımıza bir süre ara vermek kararımızı kamuoyuna duyururuz” açıklamasını yapmıştı.

Flash TV ekranlara geri dönüyor

Yorumlar kapalı.