Filenin sultanları galibiyeti İzmir Marşı ile kutladı, TRT sansürledi

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırırken, Filenin Sultanları'nın maçın ardından İzmir Marşı ile zafer sevincini yaşadığı anlar TRT'de yayınlanmadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya’yı adeta sahadan sildi. Namağlup unvanıyla Romanya karşısına çıkan Filenin Sultanları, Polonya’yı 25-18, 25-14 ve 25-23’lük setlerle geçti ve adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Ülkemize büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları maçın ardından büyük coşku yaşadı. A Milli Voleybol Takımı oyuncuları coşkularını ‘İzmir Marşı’ söyleyerek yaşadılar.

Maçın yayıncısı devlet kanalı TRT ise bu coşkulu anları yayında olduğu halde ekrana yansıtmadı. Maçın spikeri ise o anları sadece “Takımımız zaferi taraftarlarla kutluyor” demekle yetindi.

İşte TRT’de yayınlanmayan o görüntüler:

 

 

Filenin Sultanları’nın galibiyet coşkusu salondan ayrılırken de devam etti. Başarılı sporcular salondan ayrılırken 10. Yıl Marşı’nı Türk sporseverlerle birlikte söyledi.

Kaynak: Halk Tv

Filenin sultanları galibiyeti İzmir Marşı ile kutladı, TRT sansürledi

Yorumlar kapalı.