Fatih’te köpeğe cinsel tacizde bulunan şahıs ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde sokak köpeğine şiddet uyguladığı iddiasıyla yakalanan Ö.B., çıkarıldığı hakimlik tarafından gözlem altına alınmak üzere Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’teki Püsküllü Sokak’ta dün bir köpeğe şiddet uygulandığı ihbarını alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda kimliğini tespit ettikleri şüpheli Ö.B.’yi gözaltına almıştı. Şiddete uğrayan köpekse Yedikule Hayvan Barınağı’na teslim edilmişti.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

“TOPLUM İÇİN TEHLİKE ARZ EDECEK ŞEKİLDE ATAK HALİNDE”

Doktor kontrolünden geçirilen Ö.B. hakkında İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan raporda, şüphelinin hasta olduğu ve şu anda da toplum için tehlike oluşturacak şekilde atak geçirdiği belirtildi. Raporda, toplum için tehlike oluşturan bu atak geçene kadar şüphelinin bir sağlık kuruluşunun psikiyatri servisinde tedavi altına alınması gerektiği yönünde görüş bildirildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği de hastaneye gitmek istemediğini söyleyen şüpheli Ö.B.’nin, akıl hastası olup olmadığının ve cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verdi.

Fatih’te köpeğe cinsel tacizde bulunan şahıs ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırıldı

Yorumlar kapalı.