Fatih Terim’den Fenerbahçe maçı öncesi tepki: Maçın neyini konuşacağız!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesi sert ifadeler kullandı. Kendisine ve oyuncularına küfürler edildiğini söyleyen Terim, "Maçın neyini konuşacağız. Federasyon'dan demek ki yardım alıyorlar" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaparken tribünlerden küfür edildiğini söyledi.

“Maçla ilgili konuşmadan başka şeylerle ilgili konuşalım. Seyircisiz oynadığımızı biliyoruz ama bayağı seyirci var. Takımımıza çıkarken küfürler.. Galatasaraylı futbolculara, hocalara küfür.. Kimsenin hakkı yok” diyen Terim sözlerini şöyle sürdürdü;

“Maçı seyircisiz biliyorduk; ancak maalesef seyirci var. Localar dolu. Çalışanlarımıza, yardımcılarımıza küfürler. Hepsini tespit ediyoruz. Birileri yardımcı oluyor Federasyon’dan. Önce onu bir halledelim. Çünkü seyircisiz bir ortam varken almıştırk. Seyirci yokken bu kadar Galatasaray hocasına oyunculara küfürler. 6222 diye bir şey var ki Galatasaray dün bakanlığa valiliğe resmi olarak müracaat etmiştir. Buna rağmen bu kadar küfür… Röportaja gelen bir süre hakaret dinliyor. Maçın neyini konuşacağız! Bakarsın ona göre teknik bir şey yaparsın. Dediğim gibi Federasyon’dan da birileri yardımcı oluyor”

Fatih Terim’den Fenerbahçe maçı öncesi tepki: Maçın neyini konuşacağız!

Yorumlar kapalı.