Fatih Altaylı’nın sözleri canlı yayına damga vurdu: “Atatürk’ün elini ayağını öpeceksiniz”

Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu yaptığı programa Atatürk ile ilgili sarf ettiği sözler damga vurdu. Araplardan ve bölgedeki son durumdan konuşan konuğuna itiraz eden Altaylı, "Arapların arasındaki tartışmalara girmeyin demiş adam yüz sene önce. Araplar arasında taraf tutmayın demiş, o kadar iyi biliyor ki. Sen Arap'ı buradan tanıyorsun, adam orada savaşmış, savaşmış… O Atatürk'ün elini değil ayağını öpseniz yeridir." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk TV’de yayınlanan Fatih Altaylı’nın moderatörlüğündeki Teke Tek programının bu haftaki konukları Nevzat Çiçek, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Faruk Acar oldu.

Türkiye-BAE ilişkilerinin konuşulduğu bölümde Fatih Altaylı, “Hepiniz sonunda Atatürk’ün elini öpeceksiniz. Araplar’ın arasındaki tartışmalara girmeyin demiş adam ya, yüz sene önce. Araplar arasında taraf tutmayın demiş abiciğim, o kadar iyi biliyor ki…. Sen Arap’ı buradan tanıyorsun, adam orada savaşmış, savaşmış… O Atatürk’ün elini değil ayağını öpseniz…” ifadelerini kullandı.

Nevzat Çiçek ise bu sözler üzerine, “Ama 100 sene önce bölge böyle değildi. Siz girmeseniz bile adamlar sınırınızda bir şeyler yapıyor. Fatih bey öyle bir yerden yakalıyor ki; itiraz etseniz bir türlü etmeseniz bir türlü. Ama gerçek bu değil. O zaman öyleydi bu zaman böyle değil.” ifadelerini kullandı.

 

 

Fatih Altaylı’nın sözleri canlı yayına damga vurdu: “Atatürk’ün elini ayağını öpeceksiniz”

Yorumlar kapalı.