Gündem
Fatih Altaylı’dan ‘çantalar çakma’ diyen Hande Fırat’a: Niye yıllarca bekledin?
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Emine Erdoğan’ın tartışmalara neden olan Hermes marka çantasının “çakma” olduğunu yazan Hande Fırat’a, “Hanımefendi o çantaların çakma olduğunu yazmak için niye yıllarca bekledi! Daha önce ‘Bu çantalar çakma’ deseydi ne olurdu acaba!” sorusunu sordu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransız mallarını boykot çağrısı sonrası Emine Erdoğan’ın Hermes marka çantası yeniden gündeme gelmişti.
Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, bugünkü yazısında Emine Erdoğan’ın Hermes marka çantasının orijinal değil “çakma” olduğunu yazdı.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bugünkü köşesine Hande Fırat’ın açıklamalarını taşıdı.
Altaylı, Fırat’a “Hanımefendi o çantaların çakma olduğunu yazmak için niye yıllarca bekledi!” sorusunu yöneltti.
Altaylı’nın yazısı şu şekilde:
“Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanımızın eşinin kullandığı Fransız markalı çantaların “çakma” olduğunu yazmış.
Yani Türkiye’de üretilen sahte çantalar. Çanta uzmanı değilim. Çakma mıdır, değil midir anlamam!
Ama merak ettiğin şudur:
Hande Fırat hanımefendi o çantaların çakma olduğunu yazmak için niye yıllarca bekledi!
Ya da daha önce “Bu çantalar çakma” deseydi ne olurdu acaba!”
Hürriyet Yazarı Hande Fırat: Emine Erdoğan çakma çanta alıyor

-
Yaşam1 gün önce
Kaan Urgancıoğlu’ndan, Pınar Deniz’e ‘kalp emojisi’
-
Yaşam2 saat önce
Behzat Uygur’dan Hakan Ural’a: Sıkıntı Z kuşağı değil, sabah kuşağı
-
Kadın1 gün önce
Beril Varol eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
-
Gündem1 gün önce
Boş baklava, boş tost ve boş gözlemeden sonra şimdi de ‘dünkü poğaça’ dönemi başladı
-
Gündem1 gün önce
Rasim Ozan Kütahyalı: Ayşenur Arslan’ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!
-
Politika1 gün önce
SADAT’tan sandık tehdidi
-
Yaşam1 gün önce
Ata Demirer’in yeni karakteri Recep İvedik’e benzetildi, Şahan Gökbakar’dan yanıt gecikmedi
-
Gündem1 gün önce
Benzin, motorin, alkol ve sigaraya zam geldi