Fatih Altaylı: “Peki bu gidişe üzüldük mü? Asla. Beter olsun mu? Olsun. Utanmış mıdır? Hiç zannetmiyorum.”

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'nden alınan Melih Bulu'yla ilgili, "Memlekete boşu boşuna zaman kaybettirmiş, gerilim yaratmış, saygın akademiyaya zarar vermiştir" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, ‘Arsızlık yeter şart değilmiş’ başlıklı yazısında, Melih Bulu’nun Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’nden alınmasını değerlendirdi.

Resmi Gazete’deki kararı “Arsızlık ve yüzsüzlük geçer akçe değildir. İstediğiniz kadar arsız ve yüzsüz olun hak ettiğiniz sondan kurtulamazsınız.” olarak yorumladığını belirten Altaylı, “Melih Bulu’nun görevden alınması bana göre çok yerinde bir karar olmuştur. Geldiği gibi gitmenin örneğidir. Memlekete boşu boşuna zaman kaybettirmiş, gerilim yaratmış, saygın akademiyaya zarar vermiştir. Niye geldiği gibi, niye gittiği de belli değildir. Muhtemelen bu tip atamalarla ilgili olarak belirli bir kontenjan vardır” görüşünü dile getirdi.

Melih Bulu’nun gidişine üzülmediğini belirten Altaylı, “Peki bu gidişe üzüldük mü? Asla. Beter olsun mu? Olsun. Utanmış mıdır? Hiç zannetmiyorum.” diye yazdı.

Fatih Altaylı: “Peki bu gidişe üzüldük mü? Asla. Beter olsun mu? Olsun. Utanmış mıdır? Hiç zannetmiyorum.”

Yorumlar kapalı.