Fatih Altaylı: “Kapısına bağlı oldukları FETÖ’yü satma hızları göz önüne alınırsa…”

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, iktidar yanlısı medyanın siyasilerin açıklamaları üzerine göçmen söylemlerinde yaptıkları değişiklikleri köşesine taşıdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İktidarın göçmen politikasını eleştiren Habertürk yazarı Fatih Altaylı, seçmenlerin rahatsızlığının anketlerde ortaya çıkmasının ardından AKP’nin söylemlerinde değişiklik olmasını ve iktidar yanlısı medyanın yorumlarını köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı, “Konu ciddi bir toplumsal mesele haline gelip, AK Parti seçmenleri de bu durumdan rahatsız olduklarını bağırmaya başlayınca hükümet kanadı hemen duruma intibak etti ve “göçmen karşıtı” söylemlere başladı.  Ancak iktidar yalakaları her ne hikmetse onlara “faşist, ırkçı” demiyor.  Ve muhtemelen çok yakında göçmenlerin Türkiye açısından yarattığı riskleri yazmaya başlarlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Altaylı’nın yazısının “Faşist” başlıklı bölümü şöyle oldu:

Biz “Bu göçmen politikası yanlış, bu politika ile Türkiye perişan olur. Bu kadar göçmen alamayız. Bunların bir yolunu bulup geri yollamalıyız, ülke göçmen işgali altında” diye gelen tehlikeye dikkat çektikçe iktidar yalakaları hep bir ağızdan bana ve benim gibi düşünenlere “Faşist bunlar, ırkçı bunlar, hepimiz göçmeniz, önce gelen Türkler önce gitsin” gibi saldırılarda bulunuyorlardı.

Ancak konu ciddi bir toplumsal mesele haline gelip, AK Parti seçmenleri de bu durumdan rahatsız olduklarını bağırmaya başlayınca hükümet kanadı hemen duruma intibak etti ve “göçmen karşıtı” söylemlere başladı.

Ancak iktidar yalakaları her ne hikmetse onlara “faşist, ırkçı” demiyor.

Ve muhtemelen çok yakında göçmenlerin Türkiye açısından yarattığı riskleri yazmaya başlarlar.

“Yok canım o kadar da değil” demeyin.

Bunların dün kapısına bağlı oldukları FETÖ’yü satma hızları göz önüne alınırsa bu konuda yavaş bile kaldılar!

Fatih Altaylı: “Kapısına bağlı oldukları FETÖ’yü satma hızları göz önüne alınırsa…”

Yorumlar kapalı.