Fatih Altaylı: İlk turda Akşener Kılıçdaroğlu’nu geçer

Fatih Altaylı Habertürk'teki köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını ciddi olarak düşündüğünü belirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını ciddi ciddi düşündüğü yönünde kendisine bilgiler geldiğini söyleyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu’nen hem Meral Akşener’in hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerisinde kalacağını söyledi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı sanki giderek ciddiye biniyormuş gibi geliyor.” diyen Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda ilk turda İYİ Parti lideri Akşener’in gerisinde kalacağını söyledi.

Altaylı, “İlk turda Akşener Kılıçdaroğlu’nu geçer” başlıklı yazısında, şu ifadelere yer verdi;

“Eğer böyle bir şey gerçekleşir ve Kılıçdaroğlu kendi adaylığı konusunda ittifak partilerini de ikna ederse olacak olan şudur. Erken bir seçimde AK Parti Genel Başkanı Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilir. Hem de muhtemelen ilk turda. Yok eğer Kılıçdaroğlu çıkınca Meral Akşener de aday olursa… O zaman seçim muhtemelen ikinci tura kalır ve ikinci turda Erdoğan ile Akşener karşı karşıya gelir. Böyle bir durumda HDP kilidi açar. İmralı’daki anahtarı da kim kullanır tahmin edin bakalım.”

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

Fatih Altaylı: İlk turda Akşener Kılıçdaroğlu’nu geçer

Yorumlar kapalı.