Falyalı cinayetinde gözaltına alınan şüpheli sayısı 8’e çıktı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) Halil Falyalı cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında İstanbul'da, biri önceki gün biri de bugün olmak üzere iki şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece cinayetle ilgili İstanbul'da gözaltına alınan şüpheli sayısı 8'e çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otel ve kumarhane işletmecisi Halil Falyalı cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında, önceki gün ve bu sabaha karşı iki ayrı operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda, C.B. ve M.S. adlı şüpheliler gözaltına alındı. Böylece Falyalı cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan şüpheli sayısı 8’e yükselmiş oldu.

Otel ve kumarhane işletmecisi Halil Falyalı, KKTC’nin Girne kentinde evine giderken uğradığı silahlı saldırıda şoförüyle birlikte 8 Şubat’ta hayatını kaybetmişti. Cinayete ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da 9, 12 ve 13 Şubat’ta düzenlenen operasyonlarda Mustafa ve Mehmet Faysal Söylemez’in de aralarında bulunduğu altı kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltı süreleri uzatılan şüphelilerin sorgusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde hala sürüyor.

Falyalı cinayetinde gözaltına alınan şüpheli sayısı 8’e çıktı

Yorumlar kapalı.