Yaşam
Ezgi Mola’nın tacizci kabusu: Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim
Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’ adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; oyuncu Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.
Mola’nın iddiasına göre, 2016 yılında bir oyununa gelen Kemal Kahraman, kendisini tanıttı ve çiçek verdi. Kahraman o günden sonra Ezgi Mola’nın tüm oyunlarına gelmeye başladı.
‘BENDEN NE İSTİYORSUN?’
Bir gün oyuncunun yeniden karşısına çıkan Kahraman, “Bir şey konuşmak istiyorum” dedi. Ezgi Mola “Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?” diyerek tersledi.
İKİ AY UZAKLAŞTIRMA KARARI
Kemal Kahraman Ezgi Mola otomobile bindiğinde üzerine doğru yürüyerek, “Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin” diyerek kaportayı tekmeledi. Savcılık, “Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim” diyen Ezgi Mola’yı haklı bularak Kemal Kahraman’a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.

-
Yaşam1 gün önce
Zeki Alasya’nın eşinden duygusal paylaşım
-
Sağlık2 gün önce
DSÖ, ‘maymun çiçeği’ hastalığının nasıl bulaştığını açıkladı
-
Yaşam1 gün önce
Mahra Melin’in annesine hakaret eden Gülbin Tosun hakkında yeni gelişme
-
Yaşam1 gün önce
Billur Kalkavan: ‘Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum’
-
Gündem1 gün önce
Yavaş, müjdeyi duyurdu: ’25 yıllık trafik çilesi sona erdi’
-
Yaşam1 gün önce
Oryantal Didem Kınalı sokağa tezgah açtı
-
Yaşam1 gün önce
Gazeteci Ali Ekber Ertürk’e veda: Son yolculuğuna uğurlandı
-
Gündem1 gün önce
Kılıçdaroğlu: ‘Erdoğan, sakın reddetmeye kalkma, bütün belgeler elimizde’