Ezgi Mola’nın tacizci kabusu: Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim

Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; oyuncu Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.

Mola’nın iddiasına göre, 2016 yılında bir oyununa gelen Kemal Kahraman, kendisini tanıttı ve çiçek verdi. Kahraman o günden sonra Ezgi Mola’nın tüm oyunlarına gelmeye başladı.

‘BENDEN NE İSTİYORSUN?’

Bir gün oyuncunun yeniden karşısına çıkan Kahraman, “Bir şey konuşmak istiyorum” dedi. Ezgi Mola “Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?” diyerek tersledi.

İKİ AY UZAKLAŞTIRMA KARARI

Kemal Kahraman Ezgi Mola otomobile bindiğinde üzerine doğru yürüyerek, “Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin” diyerek kaportayı tekmeledi. Savcılık, “Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim” diyen Ezgi Mola’yı haklı bularak Kemal Kahraman’a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.

Ezgi Mola’nın tacizci kabusu: Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim

Yorumlar kapalı.