Ezgi Mola isyan etti: Annem bayılıp yere düşmüş!

'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Safiye' rolünü canlandıran Ezgi Mola, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Mola hakkında geçen günlerde çıkan bir haber herkeste şok etkisi yaratmıştı. İddiaya göre; arkadaşlarıyla kahve içmek için dışarı çıkmış, döndüğünde ise asansörde kalmış ve bacağı kopmuştu. Ezgi Mola, "Bacağı koptu" başlığıyla verilen haber hakkında konuştu. Annesi ve sevgilisi Mustafa Aksakallı'nın yaşadığı korkuyu anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dokuzuncu TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği törende, rol aldıkları dizide gösterdikleri performansla ödüle uzanan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, şık ve uyumlu giyimleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Ödül hakkında konuşan Mola, “Alkışlanan insanlar olmak, işimiz ile anılmak çok güzel” dedi.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; sette çalıştığı sırada asansöre bindiği ve sıkışarak ayağının koptuğu haberleri çıkan Ezgi Mola, “Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı.”

 

“Ben de sette olduğum için telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem bayılıp yere düşmüş” dedi.

Sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın da çok korktuğunu belirten oyuncu, “Mustafa da çok korktu, çalıştığım için kimse bana ulaşamamış, ilgi çekmek için şuursuzca haber yapmak çok kötü” dedi.

 

 

 

 

Ezgi Mola isyan etti: Annem bayılıp yere düşmüş!

Yorumlar kapalı.