Evrim Alasya’dan Emre Kınay itirafı: Kısmetimi kapattı

BloombergHT’de yayınlanan 'Aslı Şafak’la İşin Aslı' programının konuğu Evrim Alasya oldu. Ünlü oyuncu, adının uzun süredir aşk dedikodularına karıştığı Emre Kınay ile ilgili bir itirafta bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslı Şafak, BloombergHT’de hafta içi her akşam 20.00’da yayınlanan programında Evrim Alasya’yı ağırladı. Aşk üzerine açıklamalarda bulunan Alasya, Emre Kınay ile ilgili bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, “Emre ile adımız sürekli dedikodulara karıştı. O benim kısmetimi kapattı.” diyerek söylentileri esprili bir şekilde yalanladı.

Evrim Alasya açıklamalarına şu sözlerle devam etti: Bizi 5 yıldır sevgili zannediyorlar. Hala bizimle ilgili haber çıkıyor, 5 yıldır sevgili olsak neden saklayalım? Biz çok yakın arkadaşız. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Çok ilginç bundan kurtulamıyoruz. Buradan kameralar karşısında yemin ediyorum böyle bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı. Benim zaten şu an başka sevgilim var.

Aslı Şafak’ın “Evlenecek misiniz?” sorusuna ise, “Yani illa ki olur herhalde diye düşünüyorum. Belki de hissediyorsunuzdur. Çok keyifli güzel giden bir ilişkim var şu anda.” yanıtını verdi.

 

 

 

Evrim Alasya’dan Emre Kınay itirafı: Kısmetimi kapattı

Yorumlar kapalı.