Evlilik Hakkında Her Şey “Sanem” kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sanem karakterini Gökçe Eyüboğlu canlandırıyor. BBC yapımı, "The Split" dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelen "Evlilik Hakkında Her Şey"de Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadından biri olan Sanem karakterine ilgi giderek artıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümünden itibaren büyük ilgi çekmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işleniyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey ‘Sanem’ Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu kaç yaşında ve nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey "Sanem" kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

Gökçe Eyüpoğlu, 1 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Öğrencilik yıllarında tiyatro kulüplerinde yer aldı. Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı. Arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV Filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir. Gökçe Eyüboğlu bazı projeler için seslendirme de yapmıştır. Bugüne kadar Aşk ve Ceza, Evli ve Öfkeli, Kadın İşi Banka Soygunu, İmkansız Olasılık, Kayhan ve Batlır gibi projelerde rol alan Gökçe Eyüboğlu 2017’de ekranlara gelen Kadın isimli dizide Ceyda karakterini canlandırdı.

GÖKÇE EYÜBOĞLU ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • Kadın (Ceyda, 2017-2019)
  • Evli ve Öfkeli (2015)
  • Yalan Dünya (2013)
  • Aşk ve Ceza (2010)
  • Kayhan (Sevim, 2018)
  • Batlır (2017)
  • Kadın İşi: Banka Soygunu (Nermin, 2013)
  • İmkansız Olasılık (Duygu, 2016)

Evlilik Hakkında Her Şey “Sanem” kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yorumlar kapalı.