Ev temizliğine gitti, cinsel saldırıya maruz kaldı

İstanbul Fatih'te ev temizliğine giden bir kadın, ev sahibinin cinsel saldırısına uğradı. Çığlıklarını duyan komşuların polisi araması ile genç kadın kurtuldu. Şüpheli şahıs adliyeye sevkinin ardından çıktığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçimini temizlik yaparak sağlayan 36 yaşındaki B.M. isimli kadın, kendisini arayarak evini temizletmek istediğini söyleyen 51 yaşındaki Y.Ş. isimli şahısla buluştu. Buluştuktan sonra birlikte Y.Ş.’nin evine gittiler. İçeri girdikten sonra Y.Ş. evin kapısını kilitledi.

Sabah’tan Seda Nur Günaydın’ın haberine göre; Y.Ş., genç kadına cinsel saldırıda bulundu. Genç kadın karşı koyunca şüpheli şahıs, kadını darp etti. Şüpheli şahıstan kurtulmak için sürekli bağıran ve yardım isteyen genç kadının yardımına komşular yetişti. Bir süre sonra genç kadının yardım çığlıklarını duyan çevredekiler, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüpheli daha sonrasında adliyeye sevk edildi. Adli Tıp Kurumu Merkez Adli Tıp Şube Müdürlüğü, genç kadının basit şekilde yaralandığını rapor etti.

“B.M. isimli genç kadınla 5-6 aydır tanışıyoruz”

Şüpheli Y.Ş., İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesinde B.M. isimli genç kadınla 5-6 aydır tanıştıklarını, birkaç kez dışarıda buluşup görüştüklerini, olaydan bir gün önce kendisinin evinde görüştüklerini, olay günü yine aynı şekilde buluşup eve gittikleri esnada başka bir kız ile selamlaştığını, eve gittiklerinde B.M. isimli genç kadının kendisine birden saldırmaya başladığını ve kendisinin de karşılık vererek genç kadına birkaç kere vurduğunu ileri sürdü. İfadesinin devamında şüpheli Y.Ş., tartışma sırasında genç kadının cama çıkarak sanki cinsel saldırıya uğruyormuş gibi bağırmaya başladığını ve genç kadının iddialarının hayal ürünü olduğunu söyleyerek üzerine atılı suçları reddettiğini belirtti.

12 yıl hapis cezası aldı

Şüphelinin sorgusunun ardından İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi, şüpheliyi tutukladı. Savcılık da, soruşturma sonucunda şüpheli şahsın ‘Mala zarar verme’, ‘Nitelikli cinsel saldırı’, ‘Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına karar verdi.

Ev temizliğine gitti, cinsel saldırıya maruz kaldı

Yorumlar kapalı.