Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buldu

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası sona erdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı ilçesinde yer alan Sarısungur Göleti’nde düzenlenen şampiyonaya, 12 ilden 25 takım ve 212 sporcu katıldı.

Geçen cuma 1000 metre yarışları ile başlayan şampiyonada dün 500, bugün ise 200 metre yarışlarında sporcular kürek çekti.

Yarışların tamamlanmasının ardından, büyük erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinciliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinciliği, Köyceğiz Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti. Büyük kadınlarda ise Rize Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Adapazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Adana Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Genç erkeklerde birinciliği Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ikinciliği Sakarya Olimpik Su Sporları Kulübü, üçüncülüğü Adana Gençlik ve Spor Kulübü kazandı. Genç kadınlarda ise Gündoğdu Su Sporları Kulübü birinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci, Şişecam Çayırova Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı.

Yıldız erkeklerde Adana Gençlik ve Spor Kulübü, yıldız kadınlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, minik erkeklerde Muğla Gençlik Spor Kulübü, minik kadınlarda Gündoğdu Su Sporları Kulübü yarışı birinci bitirdi.

Şampiyona, dereceye giren takımlara kupalarının verilmesiyle tamamlandı.

Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buldu

Yorumlar kapalı.