‘Eski Instagram geri gelsin’ kampanyası başlatıldı

Yıllar önce sadece bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak doğan, ancak günümüzde TikTok benzeri bir uygulamaya dönüşen Instagram'a karşı imza kampanyası başlatıldı. Instagram'ın köklerine dönmesinin talep edildiği kampanyaya ünlü isimlerden de destek geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda yükselen trendlere paralel olarak değişen popüler sosyal medya uygulaması Instagram, günümüzde ilk çıkış amacından çok uzak bir noktaya ulaştı.

Daha önce sadece fotoğraf paylaşımı ile arkadaşlarımızı ve diğer insanları takip etmek için kullanılan platform, bugün TikTok’un etkisiyle neredeyse tamamen video paylaşım platformuna dönüştü.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI
WebTekno’da yer alan habere göre; Instagram’ın çıkış amacından uzaklaşması, günümüzde pek çok Instagram kullanıcısını sinirlendirirken bu konu hakkında önemli sayılabilecek bir adım atıldı.

“Instagram’ın yeniden Instagram olması” için bir imza kampanyası başlatıldı. Change.org’ta başlayan kampanyaya pek çok ünlü isimden de destek geldi.

KARDASHIAN AİLESİNDEN DESTEK
Make Instagram Instagram Again (Instagramı Yeniden Instagram Yapın) imza kampanyasına katılan isimler arasında dünyaca ünlü Kardashian ailesi de yer aldı.

Instagram’ın en fazla takip edilen ikinci ismi Kylie Jenner ve Kim Kardashian, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda imza kampanyasına destek verdi ve daha fazla insanı kampanyaya çağırdı.

‘Eski Instagram geri gelsin’ kampanyası başlatıldı

Yorumlar kapalı.