Eski eşini sokak ortasında kurşun yağdırdı, “Benim için tutuklu kalmakla ilgili sıkıntı yok” dedi̇

Boşandığı Nermin Uzun'u ağır yaralayan ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Mahir Arslan, hakim karşısına çıktı. Arslan, “Suç işledim, sıkıntı yok benim için tutuklu kalmakla ilgili” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boşandığı Nermin Uzun’u ağır yaralayan ve “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Mahir Arslan, hakim karşısına çıktı. Arslan, “Suç işledim, sıkıntı yok benim için tutuklu kalmakla ilgili” dedi.

Boşandığı Nermin Uzun’u Beyoğlu’nda bir sokakta silahla ağır yaralayan Mahir Arslan, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Mahir Arslan ve taraf avukatları katıldı.

Mahir Arslan, savunmasında, “Oğlum, askerden geldiğinde borçlarım nedeniyle eve haciz gelmemesi için eşim ile anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyledi. Ben de kabul ettim ve anlaşmalı olarak 2017’de boşandım, ancak boşanmamızın ertesi günü gidip imam nikahı kıyarak birlikte yaşamaya devam ettik. Sonrasında eşim ile aramda problemler olmaya başladı” dedi.

“SUÇ İŞLEDİM, SIKINTI YOK”

Gürkan A. ve Murat S. adlı kişilerin kendisine uyuşturucu verip eline silah tutuşturduklarını iddia eden Arslan, “Ne olduğunu ve kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Suç işledim, sıkıntı yok benim için tutuklu kalmakla ilgili” dedi.

Adli Tıp Kurumu, mahkemeye gönderdiği raporda, Nermin Uzun’un yaralanmasının hayati tehlike oluşturduğunu belirtti. Duruşma savcısı, eksik hususların giderilmesini isteyerek mevcut delil durumu nedeniyle sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, Arslan’ın tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki celse tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Eski eşini sokak ortasında kurşun yağdırdı, “Benim için tutuklu kalmakla ilgili sıkıntı yok” dedi̇

Yorumlar kapalı.