Eşiyle sorun yaşayan izleyiciye garip tavsiye: ‘Eşinize İhlas Suresi okuyarak baklava yedirin’

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında garip bir durum yaşandı. Canlı yayına bağlanan bir seyirci eşiyle problemler yaşadığını ifade edince, programa konuk olan Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan'dan baklava tavsiyesi geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nur Viral’in sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” isimli program, ‘farklı’ konuları ve davet edilen konukları ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Son olarak, Beyaz TV’de yayınlanan programın 8 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümüne Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan konuk oldu. Öcan’ın seyircilere verdiği ilginç öneriler ise sosyal medyada gündem oldu.

Özcan’ın telefonla bağlanan seyircilere verdiği yanıtlar çok konuşuldu.

İsim, anne adı, doğum tarihi, doğum yeri gibi bilgilerin istendiği programda isimlerin enerjisine bakıldı. Özcan, ilk seyirciye 7 yaşında bir korkusu oluştuğunu söyledi ve 7 kere “La Havle” çekme çözümünü önerdi.

Özcan, arayan kişinin türbeye gidip adak adayıp kurban kesmesi gerektiğini de ekledi.

“İHLAS SURESİ OKUYARAK BAKLAVA YEDİRİN”

Suzan isimli bir izleyici de Özcan’dan eşiyle uyumuna bakmasını istedi. Özcan da eşinin genç yaşlarda sarışın takıntısı olduğunu ve bunu aşmak için de düzenli bir şekilde İhlas Suresi okuyarak baklava yedirmesini söyledi.

Ayrıca eşleriyle cinsel ilişki yaşayan kadınlara da kök çakralarını gül suyuyla yıkamaları önerisinde bulundu.

Eşiyle sorun yaşayan izleyiciye garip tavsiye: ‘Eşinize İhlas Suresi okuyarak baklava yedirin’

Yorumlar kapalı.