Eşiyle Esra Erol’da yüzleşti: ‘Karım başka kadınla kaçtı’ demişti!

Esra Erol'un programına katılan Ferdi Şimşek, eşinin internette tanıştığı başka bir kadınla kaçtığını iddia etmişti. Evden kaçan Cansen Şimşek ve Serpil Arıkan stüdyoya geldi. Canlı yayında Ferdi ve Cansen Şimşek çifti yüzleşti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol canlı yayınına Ferdi Şimşek’in anlattıkları damga vurdu. Mersin’den gelen Ferdi Şimşek, 16 Nisan’da Cansen Şimşek’in evi terk ettiğini dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

Cansen Şimşek ile 14 yıldır evli olduğunu ve 13 ile 8 yaşında iki çocukları olduğunu belirten Ferdi Şimşek, eşiyle severek ve kaçarak evlendikleri söyledi.

Ancak Ferdi Şimşek, 16 Nisan’da eşi Cansen Şimşek’in evi terk ettiğini dile getirerek şunları söylemişti: “Eşimi çok seviyorum, geri dönmesini istiyorum. Eşim, internetten tanıştığı Serpil Arıkan adında bir kadın tarafından kandırıldı.”

16 Nisan’da evden hastaneye gidiyorum diye çıkan Cansen Şimşek’in bir daha geri dönmediğini belirten Ferdi Şimşek, “Akşam ‘Beni ablama götür, yarın doktora gideceğim’ demişti.

Cansen Şimşek ve Serpil Arıkan ise dün stüdyoya geldi.

Eşiyle Esra Erol’da yüzleşti: ‘Karım başka kadınla kaçtı’ demişti!

İşte Esra Erol’un dünkü programında yaşananlar…

Stüdyoya ilk girdiği anda terk ettiği eşi ve babasıyla karşılan Cansen Şimşek, “Sosyal medya hesaplarımı sildim. Kullanmak istemiyorum. Arıyorlar. Bu süreçte silmek istedim.” açıklamasını yaptı.

Esra Erol’un “2 çocuğunu neden terk ettin? Hatta yakın bir arkadaşına ocak ayından bu yana ‘ben terk edeceğim. Hatta Kıbrıs’a gideceğim’ demişsin neden?” sorusu üzerine Cansen Şimşek, “Eşimin baskısından. 14 yıldır hakaretlerini, normal bir arkadaş olarak hiç bir zaman bir sohbetimiz olmadı.” dedi.

Ferdi Şimşek ise Cansen Şimşek’in yalan söylediğini belirterek, ‘Arayın sorun. Hepsinin numarası var. Tek tek sorun’ dedi.

Serpil Arıkan ise hakkındaki iddialara sonrası söz isteyerek, “Ben 21 yıldır kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Asgari ücret alan bir insanım. Aktif bir insanım. Benim buraya tek gelme nedenim kadın ticareti yapılıyor diye ben kendimi buraya aklamaya geldim. Sizin kanalınızı ben aradım, ben ulaştım. Dedim ki, ‘Cansen Şimşek benim yanımda. Bana ulaşın.’ Hem mesaj attım hem aradım hem de ulaştım. Ben karısını getirdim, benim arkadaşım. ‘Ben eşimle kavga ettim’ dedi. Sorunlarının olduğunu biliyorum. Cansen’le her şeyimizi paylaşıyoruz, konuşuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Arıkan sözlerine şöyle devam etti:

Ben aldım, geldim. Arkadaşım bir kaç gün kafa dinleyecek diye biliyorum. Ailesi aradı. Kocası aradı. “Gel senin 2 tane çocuğun var. Ben vebal alamam” dedim. İnsanlar farklı düşünür. “Ben istemiyorum. Gitmeyeceğim. Kocamla mutsuzum” dedi. Kocasıyla ilgili ben bütün süreci biliyorum. Ben bu adamın pisliği, hatalarını burada konuşamam. Ben bir kadınım hemcinsimin yanında dururum.

Serpil’e neden güvendin? sorusuna yanıt veren Cansen Şimşek, “Ben tek başıma yapacak olsaydım. Ama yapmaya gücüm yetmedi. Ferdi gitmeme izin vermiyordu. Dışarı çıkmama da izin vermiyordu. Maaş almaya gidecektim. Çarşıya gidiyorum. ‘Git de göreyim. Ben burada neyim. Gittiğin gibi gelme’ dedi. Ben ne yaptım. Alışverişimi yaptım, eve geldim. “ açıklamasını yaptı.

Kader isimli bir kadının daha önceki zamanlarda yine Serpil Arıkan’a kaçtığı iddiaları üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı. Arıkan iddialar üzerine; “Kader Hanım’ı tanımıyorum. Ben kurtarıcı değilim. Tanımadığım bir insanı nasıl kurtarabilirim. Ben Superman miyim?’ dedi ve Ferdi Şimşek dönüp şöyle söyledi; Erkeksen karına sahip çık. Getirdim.

Eşiyle Esra Erol’da yüzleşti: ‘Karım başka kadınla kaçtı’ demişti!

Serpil Arıkan’la mutlu olduğunu söyleyen Cansen Şimşek, babası Ekrem Bey’in “1 ay oldu gittiğini duydun. Neden yalan söylüyorsun? Sen hep yalan söylüyorsun.” sorusu üzerine, “İzmir’e gittim evet. Arkadaşımın yanına gittim. Yalan söyledim. Ama ben psikiyatriye de gittim orada. Bir tek gezmek için gitmedim. Orada kaç defa tedavi de gördüm. Benim ailemin yanında da can güvenliğim yok. Benim kızım okula gidiyordu. Öğretmen getiriyordu arabayla. Bende kızımı almaya gittim. Bu da arabayla kolumdan tuttu beni. Ben her şeyi bilerek geldim” dedi.

Esra Erol’un “Can güvenliğin mi yok. Sosyal medyada ALO Serpil değil. ALO Jandarma, ALO Polis… ALO Serpil ne? Tehlike mi var? 183. Tehlike mi var? 156. Tehlike mi var? 155. Serpil olmasaydı da Ayşe olsaydı ALO Ayşe mi diyecektin?” sözleri sonrası stüdyodakiler alkış yağmuruna tuttu.

Serpil Arıkan’ın söz isteyip Cafer Arıkan’a şu soruyu sordu; “Davadan vazgeçersen seni Kader’e göndereceğim. Hangi davadan vazgeçerse İzmir’e göndereceğini söyledi kocası?” Babası kızının derdini dinlemiş. Annesi, ablası herkes dinlemiş. O derdi ben biliyorum, kendi anlatsın. Peki orada neden kızlarının arkasında durmamışlar?

Cafer Arıkan ise bunların yalan olduğunu belirtti. Serpil Arıkan ise, “Ben kadın ticaretçisi değilim.” diyerek Cafer Arıkan’a tepki gösterdi.

Eşiyle Esra Erol’da yüzleşti: ‘Karım başka kadınla kaçtı’ demişti!

Yorumlar kapalı.