Eşi Buse Varol ile boşanacakları iddia edilmişti: Alişan isyan etti

Bir süredir boşanma haberleri ile gündemde olan Alişan ile Buse Varol'un avukatlarına talimat verdiği iddia edilmişti... Buse Varol sessizliğini korurken Alişan'dan ilk açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Son zamanlarda birlikte görüntü vermeyen çift, ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlıyordu. Ancak, çift kızları Eliz’e ayrı ayrı doğum günü partisi kutlayınca dedikodular yeniden alevlendi.

Alişan’ın ise anne, babası ve koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren kardeşinin eşi ve yeğenleriyle pozlarını paylaşırken; Buse Varol’un fotoğrafta yer almaması ‘ayrılık mı var?’ sorularını beraberinde getirdi.
Buse Varol 1 yaşına basan kızı Eliz için, dün Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelde doğum günü partisi düzenledi. Kutlamaya Alişan ve aile bireyleri katılmadı.

Alişan ise kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesti. Kutlamada babanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulundu. Kayınvalidesinin evine gelmeyen Buse Varol ise fotoğraflarda da yer almadı.

Alişan ile Buse varol’un boşanma kararı aldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Çiftin haberin duyulmaması için yasal işlemlere gizlilik içinde başladığı ve avukatlarına dilekçe verdiği iddia edildi.

Konuyla ilgili ilk açıklama Alişan’dan geldi. Şarkıcı, Instagram’dan yaptığı paylaşımda; “Dilekçeler verilmiş. Kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız” ifadelerini kullandı.

Eşi Buse Varol ile boşanacakları iddia edilmişti: Alişan isyan etti

Yorumlar kapalı.