Erman Toroğlu’ndan evliliği hakkında gelen eleştirilere cevap: “İlk ve son!”

FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu, kendisinden yaşça küçük avukatı Ezgi Yılmaz ile evlenmesiyle sosyal medyayı sallamıştı. Çifte binlerce eleştiri yapılırken Toroğlu, ilk kez açıklama yaptı. İşte detaylar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 34 yaş küçük olan sevgilisi Ezgi Yılmaz’la nikah masasına oturan futbol yorumcusu Erman Toroğlu, sosyal medyada paylaştığı nikah fotoğrafıyla birçok kullanıcı tarafından eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Toroğlu, söz konusu tepkilerle ilgili Sabah’tan Serkan Ünlü’ye verdiği röportajda, “Açıkçası evlilik bana uzak geliyordu. İlk eşimle uzun zaman ayrı yaşadık. Bir daha evlenmem diyordum ama Ezgi’yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, ‘Bu insanla olabilirim’ dedim. O zaman ‘Neden evlenmeyelim?’ dedik” açıklamasında bulundu.

Yaş farkı nedeniyle bir hayli tepki alan çiftten Toroğlu, “Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?” dedi.

Eşi Ezgi Yılmaz ise hakkında çıkan haberler ve yapılan eleştirilerle ilgili “Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil. Erman Hoca’nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri” sözlerini söyleyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Magazinburada

Erman Toroğlu’ndan evliliği hakkında gelen eleştirilere cevap: “İlk ve son!”

Yorumlar kapalı.