Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!

Bursa'da, Erkan Talat Çetin (43) isimli erkek, bir süre görüştüğü Derya Karya'yı (36), artık görüşmek istemediğini söylediği için silahla katletti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Mayıs’ta Bursa’nın Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi Eşrefiler Caddesi’nde saat 18.30 sıralarında 1 çocuk annesi Derya Karya’yı, Erkan Talat Çetin göğsünün kol kısmından vurarak öldürdü.

Erkan Talat Çetin, Derya Karya’yı silahla katletmesinin ardından aynı silahla kendi kalbine ateş ederek intihar etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Derya Karya’nın ve Erkan Talat Çetin’in hayatını kaybettiğini bildirdi.

Olay yerindeki silaha el konuldu, Derya Karya’nın çantası ailesine teslim edildi. Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, Deya Karya ve Erkan Talat Çetin’in yakınlarının ifadelerine başvurdu.

‘BENİ RAHATSIZ ETME’ DEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Derya Karya’nın eşinden bir süre ayrı kaldığı dönemde tanıştığı Erkan Talat Çetin ile arkadaşlık yaptığı öğrenildi. Karya’nın eşiyle barışınca ise Çetin ile görüşmeyi bırakmak istediği, fakat Çetin bunu kabul etmediği için ikili arasında bu nedenle tartışma çıktığı öğrenildi.

Derya Karya’nın, kendisini rahatsız etmemesini söylemek için Çetin ile buluştuğu, bu nedenle de öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tesisatçı olan Erkan Talat Çetin’in ‘güveni kötüye kullanmak’ ve ‘kumar oynamak’ gibi 4 ayrı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

 

Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!

Yorumlar kapalı.