Erkan Petekkaya’ya Kerimcan Durmaz hakkında yaptığı paylaşımı kim sildirdi?

Sinan Akçıl, Kırmızı Oda dizisi oyuncularından Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz hakkında sosyal medyada paylaşıp sildiği gönderiye ilişkin konuştu. Petekkaya ile yaptığı telefon görüşmesini aktaran Sinan Akçıl, oyuncunun alkollü olduğu iddialarına da cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Erkan Petekkaya, TV8’de yayınlanan müzik ödülleri töreninde Kerimcan Durmaz’ın ödül almasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirmişti. Gelen tepkiler yüzünden yaptığı paylaşımı silen Petekkaya ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Tv100’e açıklama yapan Sinan Akçıl, ödül töreninden sonra Erkan Petekkaya ile yaptığı telefon görüşmesini aktardı.

“KALDIRMASINI RİCA ETTİM”

Şarkıcı Sinan Akçıl, “Paylaşımı gördüm, 5-6 dakika sonra onu aradım. Kaldırmasını rica ettim. ‘Senin için kaldırıyorum’ dedi, sağ olsun… Bu kadar büyük bir oyuncunun zarar görmesini istemedim. Üslubunun yanlış olduğunu kendisi de kabul etti zaten, düzeltti” diye konuştu.

Akçıl, devamında şöyle konuştu:

“Paylaşımı görünce ‘Erkan abi hatırım varsa, bence gerek yok’ dedim.”

“ALKOLLÜ DEĞİLDİ”

Erkan Petekkaya’nın alkollü olduğu iddialarına da cevap veren Sinan Akçıl, “Hayır, normaldi. Çok sinirlenmişti… Kendi görüşü, saygı duymak lazım. Ödül töreni yapıldı, müzik konuşulsun isterdik. Bence üzeri kapanacaktır… Aktörlüğüyle bu konuşmaları yenecektir” dedi.

Erkan Petekkaya’ya Kerimcan Durmaz hakkında yaptığı paylaşımı kim sildirdi?

Yorumlar kapalı.