Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er: Pudrasekeri’ne karşı RezilCeHaPe ile çıkmak hiç akıllıca bir iş değil; dost acı söyler

Cengiz Er, “Siz de masum değilsiniz’ diyerek defansa çekilmek bu kadar güçlü bir iktidarın iletişim stratejisi olamaz” dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüks bir aracın içinde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu’nun ifadesinde kullandığı “pudra şekeri“nin sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni, gazeteci Cengiz Er söz konusu gündeme karşılık “RezilCeHaPe” etiketiyle yapılan sosyal medya kampanyasını eleştirdi.

“Kimse kusuruma bakmasın. #pudrasekeri’ne karşı #RezilCeHaPe ile çıkmak hiç akıllıca bir iş değildir” diyen Er, “Dost acı söyler. ‘Siz de masum değilsiniz’ diyerek defansa çekilmek bu kadar güçlü bir iktidarın iletişim stratejisi olamaz” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ayvatoğlu’nu gözaltına alan ekipler, görüntülerdeki diğer şahısların tespit edilip yakalanması için de harekete geçmişti.

Görüntüdeki maddenin uyuşturucu ve uyarıcı olduğunun belirlenmesi ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine Ayvatoğlu, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınmıştı.

Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun ifadesinde, kullandığı maddenin “pudra şekeri” olduğunu söylemesine rağmen araçta yanında bulunan ve gözaltına alınan iki kişinin “kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu, Ayvatoğlu’nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini” öne sürdükleri öğrenilmişti.

Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er: Pudrasekeri’ne karşı RezilCeHaPe ile çıkmak hiç akıllıca bir iş değil; dost acı söyler

Yorumlar kapalı.