Gündem
Erdoğan’ın ‘Gitsinler’ sözlerine Bakan Koca’dan yanıt
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına ilişkin düzenlemeyle ilgili, “Çalışmalarda önemli bir mesafe katedildi. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da Cumhurbaşkanımızdır” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel hastanelere geçen hekimler için söylediği “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” sözlerine ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetlerini ifade ettiler” dedi.
Fahrettin Koca, bugün TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamu hastanelerinden özel hastanelere geçen hekimlere yönelik “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” sözlerinin sorulması üzerine Koca, şu yanıtı verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetlerini ifade ettiler. Bir taraftan da Adalet Bakanımız, Maliye Bakanımızla birlikte bizleri bu konularla ilgili görevlendirdiler. Çalışmalarda önemli mesafe kat edildi. Son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanımıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir. 14 Mart günü Tıp Bayramı’nın nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim.”

- Yaşam2 gün önce
Mine Tugay’dan, ‘Neden hep yalnızsın?’ sorusuna cevap
- Yaşam1 gün önce
Survivor Berkan Karabulut’tan Nisa Bölükbaşı itirafı
- Yaşam2 gün önce
Survivor Nagihan: ‘Sahada kazandığımızı masada kaybettik’
- Yaşam2 gün önce
Kurtlar Vadisinin sevilen karakteri, HDP’nin Danışma Kurulu’na girdi
- Yaşam1 gün önce
Sinem Kobal’ın doğumu sonrası ilk paylaşımı gündem oldu
- Yaşam2 gün önce
Sedat Peker’in, uzun zaman sonra ilk defa fotoğrafı görüldü
- Politika2 gün önce
Sedat Peker’den, ‘Mehmet Cengiz’ paylaşımı
- Yaşam12 saat önce
Coşkun Sabah: ‘Hülya Avşar beni Tanju Çolak’la aldattı’