Erdoğan’dan “yurt” eleştirilerine yanıt: “Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde öğrencilerin dile getirdiği barınma sorunu eleştirilerine ilişkin, "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz. Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde öğrencilerin dile getirdiği barınma sorunu eleştirilerine ilişkin, “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz. Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin yurt sorunu ile ilgili gelen eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 2001 ile 2021 yılı verilerini, toplam öğrenci sayısına değinmeden infografik görsel ile kıyaslayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz. Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz.”

Erdoğan’ın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, AKP iktidarı döneminde yapılan yurt sayıları, yurtların yatak kapasitesi, verilen burs miktarları gibi verilerin yer aldığı bir görsel de yer aldı.

Erdoğan’dan “yurt” eleştirilerine yanıt: “Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz”

Yorumlar kapalı.