Erdoğan’dan Millet İttifakı açıklaması: “Arka planda saç saça baş başa bir kavga yaşandığı anlaşılıyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi yeni safhaya geçiyoruz. Hedefimiz insanlarımızın fahiş fiyat artışı ve yüksek enflasyon sebebiyle gerileyen alım gücünü eskisinin de üzerine çıkarmak." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma kararımızdan asla geri adım atmayacağız. Bu hedefi, milletimizin yeni Kızılelması olarak görüyoruz.” dedi.

Erdoğan, şunları kaydetti:

“Hem vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyecek hem de bizi ekonomideki hedeflerimizden uzaklaştırmayacak bir yöntemle işin içinden çıkacağız. Şimdi yeni safhaya geçiyoruz. Hedefimiz insanlarımızın fahiş fiyat artışı ve yüksek enflasyon sebebiyle gerileyen alım gücünü eskisinin de üzerine çıkarmak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vesayetle, terör örgütleriyle, darbeyle elde edemedikleri neticeyi ekonomi üzerinden devşirmeye çalışanların 2023 hesaplarını bozmak hepimizin namus borcu.” diye konuştu.

“Helikopter ihraç eder hale geldik”

Erdoğan, “Arkadaşlarımız dün Filipinler’e Atak helikopteri teslimi için gitti. Düşünün şimdi biz helikopter ihraç eder hale geldik.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “(6 muhalefet partisi) Macaristan’da da bir altılı çıktı ve bunların koordinatörlerinin kimler olduğunu biliyorsunuz. Aynı odak koordinatör oldu.” dedi.

Erdoğan, “(6 muhalefet partisi) Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesinde dışarıya karşı renk vermeseler de arka planda saç saça baş başa bir kavga yaşandığı anlaşılıyor.” diye konuştu.

Erdoğan’dan Millet İttifakı açıklaması: “Arka planda saç saça baş başa bir kavga yaşandığı anlaşılıyor”

Yorumlar kapalı.