Erdoğan’dan Demirtaş açıklaması: Hakkını koruyacak değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la ilgili, "Yargının işine müdahale benim işim değil. Özellikle biz Selahattin Demirtaş gibi bir teröristin bu noktada varsa bir hakkını koruyacak değiliz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan ziyaret öncesi açıklamalarda bulundu. Selahattin Demirtaş’ın durumuyla ilgili gelen bir soruyu cevaplayan Erdoğan “Selahattin Demirtaş gibi bir teröristin bu noktada varsa bir hakkını koruyacak değiliz” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

“DEMİRTAŞ’IN HAKKINI KORUYACAK DEĞİLİZ”

Yargının işine müdahale benim işim değil. Özellikle biz Selahattin Demirtaş gibi bir teröristin bu noktada varsa bir hakkını koruyacak değiliz. Ben inanıyorum ki yargımız Selahattin Demirtaş gibi bir teröriste böyle bir hak tanımaz. Kobani’nin faili, Diyarbakır’ın faili, Yasin Börü’nün faili odur. Bunları görmezden mi geleceğiz? Yargımız bunları görmezden mi gelecek? Böyle bir teröristin asla önünün açılmasına yol vermeyiz.

Bunların mülkiyet hakkı diye bir şey yok ki. Bunların bu halka ödemesi gereken çok büyük hesapları var. FETÖ de aynı şekilde. Şu anda İngiltere’de bulunan zat bunun bedelini nasıl ödeyecek?

Erdoğan’dan Demirtaş açıklaması: Hakkını koruyacak değiliz

Yorumlar kapalı.