Haber
Erdoğan, seslendirdiği şiiri dinlerken gözyaşlarına hakim olamadı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi seslendirdiği ‘Sana Bana , Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair’ şiirini dinlerken gözyaşlarını tutamadı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ve toplu açılış törenine katıldı.
Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan’a burada Kahramanmaraşlı şair Erdem Bayazıt’ın ‘Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair’ şiiri kendi sesinden dinletildi.
Erdoğan’ın seslendirdiği şiirlerden oluşan ve 26 Mart 1999’da yayınlanan şiir kasedi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan tarafından Erdoğan’a armağan edildi.
Kendi sesinden şiiri dinleyen Erdoğan, duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Erdoğan’a vatandaşlar alkışla destek verdi.
Erdoğan, seslendirdiği şiiri dinlerken gözyaşlarına hakim olamadıhttps://t.co/BYkbEN6fEe pic.twitter.com/E0oROdmw8J
— Gazete Kolektif (@GazeteKolektif) September 11, 2021

-
Yaşam1 gün önce
Kaan Urgancıoğlu’ndan, Pınar Deniz’e ‘kalp emojisi’
-
Yaşam2 saat önce
Behzat Uygur’dan Hakan Ural’a: Sıkıntı Z kuşağı değil, sabah kuşağı
-
Kadın1 gün önce
Beril Varol eski erkek arkadaşı tarafından katledildi
-
Gündem1 gün önce
Boş baklava, boş tost ve boş gözlemeden sonra şimdi de ‘dünkü poğaça’ dönemi başladı
-
Politika1 gün önce
SADAT’tan sandık tehdidi
-
Gündem1 gün önce
Rasim Ozan Kütahyalı: Ayşenur Arslan’ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!
-
Yaşam1 gün önce
Ata Demirer’in yeni karakteri Recep İvedik’e benzetildi, Şahan Gökbakar’dan yanıt gecikmedi
-
Gündem1 gün önce
Benzin, motorin, alkol ve sigaraya zam geldi