Erdoğan: Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il kongrelerinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Daha kendi partileri içindeki tacizlerin, tecavüzlerin hesabını veremeyenlerin bu ülkenin yönetimine talip olmaları kara mizah örneğidir" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“2001 yılında partimizi kurduğumuzda Türkiye yakın tarihinin en uzun bunalımlarından, kaoslardan birini yaşıyordu. Milletimiz AK Parti’yi bir umut olarak görmüş, kuruluşundan 15 ay sonra güçlü bir şekilde tek başına iktidara getirmiştir. Milletimizin güvenini boşa çıkarmadık.

AK Parti’nin ülkeyi yönetmesinin önüne geçmek için sergilenen hukuksuzluklar, ahlaksızlıklar hafıza kayıtlarımızda duruyor. FETÖ’nün milli iradeyi esir almak için gözbebeği kurumlarımızı kullanarak yaptığı saldırıları da, bunların borazanlığını yapanları da hep hatırlayacağız.

Bu ülkenin geleceği için planı, projesi olarak tek parti AK Parti’dir, Cumhur İttifakı’dır. Eski Türkiye kalıntısı polemiklerle siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit öldürmektedir. Daha kendi partileri içindeki tacizlerin, tecavüzlerin hesabını veremeyenlerin bu ülkenin yönetimine talip olmaları kara mizah örneğidir.

Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi. Köklü reformlar için yürüttüğümüz çalışmaları da günü geldiğinde milletimizle paylaşacağız.”

Erdoğan: Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi

Yorumlar kapalı.