Erdoğan açıklamıştı, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ‘henüz programda yok’ dedi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in programında henüz Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la bir telefon görüşmesinin bulunmadığını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya ile imzaladığı NATO mutabakatının ardından Kremlin’den Erdoğan’ın sözlerine ilişkin açıklama geldi.

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin’in programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir telefon görüşmesinin bulunmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid’deki NATO Liderler Toplantısı’nın ardından IFEMA Kongre Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında

“Gerek sayın Putin gerek sayın Zelenskiy ile bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta başı telefon diplomasimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sputnik’teki habere göre gazetecilerin Erdoğan’ın açıklamalarını sorması üzerine Peskov, “Henüz programda yok” yanıtını verdi.

Peskov, Putin’in bu yıl Endonezya’da yapılacak G20 Liderler Zirvesi’ne bizzat katılabileceğini ya da heyet gönderebileceğini ifade etti.

Rusya’nın bu konuda kararını vermek için daha zaman olduğunu belirten Peskov, ulusal çıkarlara en uygun kararı alacaklarının söyledi.

Erdoğan açıklamıştı, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ‘henüz programda yok’ dedi

Yorumlar kapalı.