Emre Aşık ile olaylı boşanma süreci devam eden Yağmur Sarnıç hamile!

Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Sarnıç'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile birlikte olan Sarnıç’ın, erkek bebek beklediği öğrenildi.

Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

İlişkilerini sosyal medyada ilan eden ikili, zaman zaman aşk fotoğraflarını da paylaşıyor. Sarnıç’ın paylaşımlarında Şenürek’e “Aslan Kocam” diye hitap ettiği görülüyor.

Kontrollerini aksatmayan Sarnıç, önceki gün muayene sonrası aracına binerken görüntülendi. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Sarnıç’ın erkek bebek beklediği öğrenildi.

Ne olmuştu?

Ünlü futbolcu Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a kendisini dolandırdığını, para sakladığını ve başka erkeklerle gezdiğini iddia ederek 2019 yılında çekişmeli boşanma davası açmıştı. Yağmur Aşık’ın çalıştığı oteli bastığını ileri süren Emre Aşık, “Emre’nin ‘e’si kalmayacak. Türkiye’de seni bitireceğim’ diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Aşık’ı savcılığa ihbar etmişti.Bununla birlikte Yağmur Aşık ile cezaevi firarisi olan eski sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık’ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılaması devam ediyor.

Çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Emre Aşık ve Yağmur Aşık, çocukları konusunda birbirlerini suçluyordu. Son olarak eşinin şiddet uyguladığı iddialarıyla iki çocuğunun velayetini alan Emre Aşık, 1,5 yaşında olan en küçük kızını da yanına aldı.

Emre Aşık ile olaylı boşanma süreci devam eden Yağmur Sarnıç hamile!

Yorumlar kapalı.