Emilia Clarke: “Evimin önünde birinin beklediğinden eminim”

Game of Thrones oyuncusu, "Uzun süredir orada park halinde bir otomobil var ve Tanrı'ya yemin ederim ki otomobildeki kişi gizli görevde" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel’ın yeni mini dizisindeki rolünü resmen doğruladıktan sonra Emilia Clarke, hiçbir detayı spoiler olarak vermediğinden emin olmak için gizli görevdeki Marvel güvenlik ekibinin gözünü üstünden ayırmadığını düşündüğüne dair şaka yaptı.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’a katılan 34 yaşındaki oyuncu, programda Secret Invasion isimli yeni Marvel dizisine imza attığını açıkladı.

Clarke şu ifadeleri kullanarak şaka yaptı:

Ama şimdiden korkuyorum. Marvel’da konuştuğum ilk kişiler güvenlik ekibiydi ve evimin önünde birinin beklediğine eminim.

Uzun süredir orada park halinde bir otomobil var ve Tanrı’ya yemin ederim ki otomobildeki kişi gizli görevde.

Fallon, “Ejderhaların Annesi”nin Game Of Thrones’taki rolü sayesinde sır saklama deneyimi olduğunu söyleyince Clarke şöyle yanıt verdi:

Ben de öyle düşündüm ama beni eğitime aldılar. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bir Şans Daha’nın (Last Christmas) oyuncusu bu yıl ComicBook.com’a yeni Marvel dizisindeki rolünü anlatmıştı. Clarke, Marvel Sinematik Evreni’nin “havalı çocuklarına” katılmaktan büyük heyecan duyduğunu söylemişti. Aktris şu ifadeleri kullanmıştı:

Şu anda yaptıklarının çok heyecan verici, çok havalı ve türünün en ileri örneği olduğunu düşünüyorum. Sanki onlar bu evrenin Apple’ıymış gibi hissediyorum.

Bu ailenin parçası olmak, ‘Aman Tanrım havalı çocukların arasındayım, bu çok havalı’ hissini veriyor.

Clarke şunları eklemişti:

Dürüst olmak gerekirse beni gerçekten burada yer almak istemeye iten şey bunu yapan kişilerdi. Burada herkesin kalbinin de aklının da doğru yerde olduğunu düşünüyorum.

Secret Invasion, 2019 yapımı Captain Marvel’daki olayların sonrasında geçecek ve Nick Fury’nin Skrulls diye bilinen uzaylı ırka karşı savaşı etrafında şekillenecek. Hem Captain Marvel’da hem de Örümcek Adam: Evden Uzakta’nın (Spider-Man: Far from Home) kısa bir sahnesinde Skrull lideri Talos’u canlandıan Ben Mendelsohn da dizide yer alacak. Samuel L. Jackson ise Fury’yi oynayacak.

Dizinin Disney Plus’ta 2022’de yayımlanması bekleniyor.

Emilia Clarke: “Evimin önünde birinin beklediğinden eminim”

Yorumlar kapalı.