Emel Sayın: ‘Bir zamanlar photoshopa gerek yoktu’

Usta sanatçı Emel Sayın, sosyal medya hesabından gençlik yıllarına ait pozunu paylaştı. 76 yaşındaki Sayın pozuna, "Off off bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu" notunu düştü. Sayın'ın paylaşımına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beş kez nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, önceki gün ‘Söylemezsem Olmaz’ programında, daha önce hiç magazin gündemine gelmeyen bir itirafta bulunmuştu. Aşk hayatından bahseden 64 yaşındaki sanatçı, Yeşilçam yıldızı ve şarkıcı Emel Sayın (76) ile birliktelik yaşadığını ilk kez açıklamıştı.

“ÜÇ AY BERABERDİM”

Beyaz TV’de yayınlanan programa telefonla bağlanan Erbil, “Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum. Emel Sayın’la üç ay kadar beraberdim” demişti.

Ünlü şovmen, “Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. ‘Aşkım Aşkım’ dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi” ifadelerini kullanmıştı.

“BEN MEHMET ALİ’YE SORARIM”

Mehmet Ali Erbil’in magazin gündemine bomba gibi düşen bu sözleri karşısında çok şaşıran Emel Sayın, Magazinsortie’den Olcay Ünal Sert’e konuştu

Yeşilçam yıldızı, “Ben Mehmet Ali’ye sorarım. Ne oldu Mehmet Ali’ye, son zamanlarda tuhaf açıklamalar yapıyor” sözleriyle, ünlü oyuncuya tepkisini dile getirdi.. Emel Sayın, “Önce onunla (Mehmet Ali Erbil) konuşayım ben. Çok şaşırdım, Allah Allah. Bu konuyu tekrardan konuşalım” açıklamasını yaptı.

Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil, 2001-2002 yıllarında ‘Aşkım Aşkım’ dizisinde başrolü paylaşmıştı. Komedi türündeki dizi, dönemin sevilen yapımları arasında yerini almıştı

SİNEMAYI BIRAKTIRAN SAHNE

Emel Sayın, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’e verdiği röportajda sinemayı bırakma nedenini şöyle açıklamıştı:

Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana ‘İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin’ dedi. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım, ‘Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta’ diye haber çıktı. O kadar üzüldüm ki! Yıl 1980 ve bana türlü türlü mektuplar gelmeye başladı, ‘Senden beklemezdik’ tarzında. Kimseye derdimi anlatamadım ve o gün küstüm. ‘Bir daha film yapmıyorum ben’ dedim. Bu fotoğraf kimden çıktı hâlâ bilmiyorum.
“İYİ Kİ VURMUŞUM’ DİYORUM”Emel Sayın’ın Cüneyt Arkın anısıHaberi Görüntüle
NOSTALJİK PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Dauyen şarkıcı Emel Sayın, Instagram hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Sayın’ın o karesi sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Sayın pozuna ise, “Off off bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu” notunu düştü. Emel Sayın’ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Emel Sayın: ‘Bir zamanlar photoshopa gerek yoktu’

Yorumlar kapalı.