Emekli papaz elektrik süpürgesiyle seks yaparken yakalandı

İngiltere'nin güneydoğusundaki Oxfordshire'daki bir kurumda din görevlisi olarak çalışan 74 yaşındaki John Jeffs, elektrikli süpürgeyle ilişkiye girerken yakalandığı için para cezasına çarptırıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’da din görevlilerinin adının karıştığı skandallara bir yenisi eklendi. Yüksek işlevli otizm ve ilişkili rahatsızlıklara sahip olan çocuklar ile genç yetişkin ebeveynlerinin gittiği Hristiyan inancına dayalı Parents Talking Asperger’s adlı kurum sıradışı bir olaya sahne oldu.

Independent’ta yer alan habere göre, “elektrik süpürgesiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlanan” 74 yaşındaki John Jeffs, eylem sırasında kilise müdavimlerinden biri tarafından görüldüğünde üzerinde çorapları dışında hiçbir şey yoktu. Mahkemede olay anını anlatan görgü tanığı, Jeffs’in karanlık bir odada penisini elektrik süpürgesine soktuğuna tanık olduğunu söyledi.

Emekli papaz elektrik süpürgesiyle seks yaparken yakalandı

Yargıçlar, Jeffs’in seks eylemini Eylül 2020’de, Middleton Cheney’deki Baptist Merkezi’ndeki ofisinde din görevlisi olarak çalışırken gerçekleştirdiğini duyurdu.

Sosyal görev ve para cezası

Jeff’s mahkemedeki savunmasında, yaklaşan kilise üyesini fark ettiğini, ancak buna rağmen devam ettiğini söyledi. Jeff’s polisteki ifadesinde, söz konusu suçu “azgın hissettiği için” işlediğini itiraf etti.

Jeffs, çarşamba günü Northampton Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada “uygunsuz teşhirden” suçlu bulundu.

Temiz bir sicile sahip olan Jeffs’e 18 aylık bir sosyal görev verildi ve “seks suçlusu” sicilini imzalaması emredildi.

Öte yandan, mahkeme Jeffs’in seks eylemine tanık olan mağdura 200 sterlin tazminat ve mahkeme masrafları için de 845 sterlin ödemesine hükmetti.

Emekli papaz elektrik süpürgesiyle seks yaparken yakalandı

Yorumlar kapalı.